Danmarks nye robotinnovationshal

Jeg kom på tværs af denne artikel gennem LinkedIn. Teknologisk Institut i Odense holder en fri temadag om robotteknologi!

Image result for robotteknologi

Kom og indvi Danmarks nye robotinnovationshal

Dagen vil byde på et interessant mix af danske og internationale oplægsholdere, præsentation af banebrydende robotteknologier og offentliggørelse af et helt nyt tilbud til robotiværksættere:

– Se fremtidens robothal
– Hør om Odense Robotics nye program for start up-virksomheder
– Få en forklaring på, hvorfor amerikanske Teradyne brugte 1,9 mia. kr. på en dansk robotvirksomhed
– Mød Peter Marsh, tidl. redaktør på Financial Times og forfatter til The New Industrial Revolution
– Og meget mere!

Teknologisk Institut åbner onsdag den 21. oktober 2015 klokken 15 portene til sin nybyggede robotinnovationshal, der i tæt samarbejde med virksomheder skal skabe nye, innovative robotløsninger og endnu bedre vilkår for dansk produktion.

Arrangementet er samtidig springbræt for et helt nyt start up-program iværksat af Odense Robotics, som skal danne grobund for flere danske, robotteknologiske eksportsucceser og tiltrække virksomheder og investorer til Odenses robotmiljø.

Den nye robothal vil udvikle Teknologisk Instituts position som et af Europas ledende robotinnovationscentre og sikre vide rammer for produktudvikling af nyskabende robotteknologi inden for industri, velfærd og service – helt fra idé til pilotproduktion.

Odense Robotics vil med lancering af deres start up-program sætte blus på Odenses robotvækst, som man vil kunne høre mere om til selve indvielsen. Odense har gennem de sidste 25 år manifesteret sig som Danmarks robotby nummer 1, og Odenses borgmester, Anker Boye, vil ved indvielsen også tegne visionen for, hvordan den udvikling skal optrappes – hvordan det skal blive endnu mere attraktivt at søge mod Fyns hovedstad, hvis man har en ambition om at forvandle sin robotiværksætterdrøm til virkelighed.

Vi ser frem til at fejre fremtiden for dansk robotinnovation sammen med dig!

For yderligere information kontakt

Servicemedarbejder, Søsser Schmidt
Email: soss@teknologisk.dk
Telefon: +45 72201108
Advertisement

Tell us what you think

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s