Giv en hånd på Huskedagen

Jeg ville ønske, jeg kunne give en hånd, men vil starte nye arbejde med World Health Organization, den samme uge. Hvis du hjælpe, så lad os vide om dine oplevelser i kommentarerne! Hvis du ikke kan hjælpe, skal du sprede ordet og dele en huskekage!

Giv en hånd på Huskedagen

Gå til makronerne i den gode sags tjeneste og hjælp os med at markere Huskedagen og dermed skabe opmærksomhed om demente og pårørendes vilkår.

Vi markerer Huskedagen ved en event rundt om i hele landet foran Føtex og Bilka d.19. september kl. 10.00-15.00, hvor der uddeles informationsmateriale og fortælles om de udfordringer livet med demens giver. Vi opfordrer forbipasserende til at købe Huskekager og skrabelodder og samler på den måde ind til Alzheimerforeningens arbejde. Som frivillig deltager du i 2-3 timer og er med til at markere dagen sammen med en masse andre. (Du modtager en eventpakke med materiale og skrabelodder i begyndelsen af september)

Mød op kl. 10.00 eller kom forbi i løbet af dagen. Tilmeld dig her:  http://www.huskedagen.dk/event

Hvad er en Huskekage

Som mange HUSKER, er en huskekage en alvorlig PÅMINDELSE. En lussing rent ud sagt. Ikke noget man GLEMMER lige med det samme. Men ord har det med at skifte betydning og få nyt LIV. En bjørnetjeneste bliver til en stor tjeneste, og at forfordele betyder nu en ekstra fordel. Alzheimerforeningen vil på samme måde give HUSKEKAGE en ny mening. Vi giver nu en huskekage som en VENLIG påmindelse om, at der er mange MENNESKER, der glemmer – ikke fordi de er glemsomme, men fordi de har en alvorlig demenssygdom. Derfor har vi alle brug for en HUSKEKAGE – formålet med Huskedagen er, at vi husker på dem, som glemmer.

Du kan bidrage på mange måder

I forbindelse med Huskedagen kan du bidrage på mange forskellige måder for at støtte Alzheimerforeningens arbejde for de 90.000 danskere, der allerede lider af en DEMENSSYGDOM og de 400.000 pårørende, der til dagligt mærker sygdommens alvorlige konsekvenser:

  1. KØB HUSKEKAGER – fra d. 12.-25. september kan du købe Huskekager i alle føtex og Bilkas bagerbutikker. I år en lækker mango-tranebær-muffin.
  2. BAG SELV – bag og sælg dine egne Huskekager i forbindelse med Huskedagen. Og overfør dit bidrag til konto 1551 10808022 med noten “Bag selv – dit navn” senest den 30. september 2015. Vi vil gerne se din version af årets huskekage. Del den på instagram #huskedagen eller påfacebook.com/demensernogetvitalerom.
  3. PLEJECENTRE – skab en hyggestund for jer, beboere, kollegaer og pårørende, hvor I bager og sælger Huskekager til fordel for Alzheimerforeningen. Læs mere om Huskedagen for plejehjem her.
  4. VIRKSOMHEDER – guf jer til en god gerning ved at bidrage med “Erhvervssponsorat med Huskekager” og få Huskekager leveret til døren fra din nærmeste Føtex eller Bilka den 18. september 2015. Læs mere om Huskedagen for virksomheder her.
Advertisement

Tell us what you think

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s